TÄVLING HOS VINNENTAVLING.SE!

http://www.mrgizmo.se/products/football-mania-fc-barcelona.htmlFörst och främst vill jag tacka alla som ordnat denna tävling! Det är helt enkelt den bästa tävlingen någonsin! Jag har länge tjatat om en iphone 4 men ännu inte fått en. Ska lägga ner all min tid och själ på att skriva detta inlägg så bra som möjligt. Hoppas det duger!
Varför just jag ska ha detta skal, Jo för att vad skulle en iphone vara utan ett fint skal? Det skulle vara vilken iphone som helst, men att ha ett fint skal skulle göra den super snygg folk skulle till och med lägga märke till den! Varför jag just valde skalet med FC barcelona på, jo för att barcelona är mitt favorit lag och har vart det länge nu. Laget och alla spelare får mig att må bra, de får mig att le så fort jag hör Barcelona blir jag glad! Vissa kanske tänker det är löjligt men nej det är sant, det här underbara laget får mig att må bra och le! Tänk om jag skulle ha ett iphoneskal med FC barcelona på? Jag skulle le hela tiden! Varje gång jag lägger mig, varje gång jag vaknar. Ett stort leende. Jag skulle le mera för att detta fina skal är från http://www.mrgizmo.se.  Är det inte bara härligt att personalen på Mrgizmo tänker det här är våra iphone skal och de får folk att le! Är inte det bara en underbar känsla. Varför det är så fint? Det går inte att förklara det är ju BARCELONA på såklart det är det som gör skalet så sjukt fint! Jag hade det svårt att välja bland dessa underbara skal på mrgizmo men när jag såg Barcelona skalen blev jag sjukt glad och tänkte bästa sidan med iphoneskal på mitt favorit lag! Dessutom så är det en väldigt enkel skal men med ett så underbart tryck! Iphoneskal ska vara enkla och tjusiga! Jag brukar alltid tävla om iphoneskal från olika sidor även fast jag inte har en iphone men jag tänker att tänk om jag får en iphone snart? Och vet ni vad? Snart jag kanske får en iphone som jag drömt om, en iphone och ett fint skal från http://vinnentavling.se & http://www.mrgizmo.se Bara tanken av att hålla en egen iphone i handen får mig att må bra :) Jag vill verkligen vinna detta, dessa ord kan inte ens beskriva hur mycket jag vill vinna det här!

(två dagar efter jag skrev detta inlägg började min skärm på mobilen sluta fungera & ljudet försvinner då o då, så det skulle sitta fint med en ny mobil)

Gud snälla hoppas det här duger om inte kan jag skriva ett bättre inlägg! Haha jag brinner verkligen för den här tävlingen!De två underbara sidorna:
http://vinnentavling.se & http://www.mrgizmo.se

HÄR HITTAR NI IPHONESKALEN:
http://www.mrgizmo.se/categories/iPhone-iPod-tillbehor/iPhone-Fodral-Skydd/

HÄR HITTAR NI TÄVLINGEN: http://vinnentavling.se/vinn-en-iphone-med-valfritt-iphoneskal/

Kommentarer
Postat av: REBECCA

hej : )allt bra?

2011-07-25 @ 00:32:44
URL: http://magicstory.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0